Leter Du Etter En Ny Bil? Sjekk Ut Disse Tipsene.

Tips Om Bilshopping

Leter Du Etter En Ny Bil? Sjekk Ut Disse Tipsene.

Gratulerer med avgjørelsen din om å kjøpe en ny bil. Når du har fått bilen, kan du kjøre på åpne veier og kjenne vinden i håret. Det er noen ting du bør vurdere før du kjøper bilen. Les følgende artikkel for å få tips om bilhandel som kan hjelpe deg når det er på tide å kjøpe.

Når du tenker på å kjøpe en bil, må du først vite den sanne verdien av bilen. Dette kan gjøres ved å søke online etter MRSP og sammenligne den med tilbudene du finner i ditt område. Sørg for å sjekke på mange forskjellige nettsteder først og fremst.

Ikke glem å se på kostnadene for deler til et kjøretøy før du kjøper det. Noen biler, spesielt import, koster betydelig mer å vedlikeholde enn andre. Undersøk kostnaden for deler som slites ofte, for eksempel dekk, bremser og vindusviskerblad. Undersøk også kostnadene for generatorer, tennplugger og andre motorkomponenter.

Finn ut om de forskjellige garantiene som er tilgjengelige. Du vil ikke bruke et par tusen dollar på en garanti som ikke dekker reparasjonene som ofte oppstår. I stedet handler du utenfor forhandleren for å finne en som dekker reparasjonene til en bedre pris.

Forsiktighet bør utøves når du planlegger bilbudsjettet. Det er viktig at du tar et fullstendig og realistisk blikk på budsjettet. Ikke bare må du vurdere en bilbetaling, du må også vurdere forsikring, bensin og vedlikehold for kjøretøyet. Det er ingenting verre enn å ha et kjøretøy som du ikke har råd til å kjøre.

Undersøk prisene på innbytte før du snur det eldre kjøretøyet ditt. Hvis du planlegger å handle i ditt nåværende kjøretøy for å gå mot kjøpesummen på det nye, må du være bevæpnet med riktig verdi på forhånd. Sjekke priser online eller bruke Kelley Blue Book. Bare vær sikker på at du sjekker engrosprisen, ikke detaljhandel.

Ikke overlat innbyttenøklene dine til selgeren før avtalen er avsluttet. Noen påtrengende selgere vil henge på dem i et forsøk på å presse deg til å høre dem ut, selv etter at du har avslått en avtale. Oppbevar nøklene i din besittelse og overlever dem bare når avtalen er fullført.

Testkjør kjøretøyet du er interessert i før du begynner på noen forhandlinger. Du vet aldri hvordan bilen skal kjøre, til tross for hvordan den kan se utenfor. Ta deg alltid tid til å teste utstyret. Ingen mengde tidligere undersøkelser kan konkurrere med førstehånds erfaring. Under testkjøringen kan du oppdage at du enten elsker eller hater bilen.

Å kjøpe bil er en monumental tid hvis noen lever. Du må vurdere mange ting før du betaler på en bil, hvorav noen kan påvirke kjøretøyets levetid og prisen du betaler for den. Husk tipsene som ble omtalt i denne artikkelen, og gå til ditt lokale forhandler i dag!

Hva Du Bør Vite Om Å Kjøpe Et Kjøretøy

Back To Top