Hva Du Bør Huske På Når Du Handler Bil

Tips Om Bilshopping

Hva Du Bør Huske På Når Du Handler Bil

Du bør nyte din bil shopping opplevelse. Å kjøre en helt ny bil er hyggelig, og å kjøpe en bør også være. Stresset med bilshopping kan ta slutt. Disse tipsene kan hjelpe deg med å kjøpe en ny bil og ha det gøy på jakt etter en også.

Gå til forskjellige forhandlere før du slår deg til ro med en. En annen forhandler kan kanskje gi deg en bedre pris på bilen du ønsker, og kan kjøre forskjellige kampanjer. Prøv tre eller fire i ditt område, og selv om du må reise litt lenger, kan det være verdt det.

Hvis du handler bilen inn, ta den til en detalj butikk og har møbeltrekk og tepper rengjøres sammen med en vask og voks. Å gjøre dette en ting kan vanligvis netto deg flere hundre dollar eller mer i innhandel verdi i forhold til en bil som ikke er ren.

Når du forhandler en avtale om den nye bilen din, ha online informasjon i hånden. Det er mange nettsteder som vil gi deg ting som fakturapriser og insentiver, og denne informasjonen kan vise seg verdifull når du forhandler prisen. Skriv den ut og ta den med til bilforhandleren, så det er ingen tvil om nøyaktigheten av det du sier.

Selv om noen nettsteder foreslo å ikke teste kjøring av et kjøretøy på grunn av det følelsesmessige vedlegget som kan skje, er det aldri en god ide å kjøpe noe uten å prøve det ut. Ta minst en femten minutters lang prøvekjøring for å virkelig få en følelse av hvordan bilen håndterer og hvor komfortabel bilen virkelig er.

Handle aldri en bil basert på hva du vil betale månedlig. De fleste bilselgere vil prøve å hjelpe deg med å handle rundt en månedlig betaling. Dette betyr at de kan sette deg i en bil som ikke er det du ønsker ved å fortelle deg at det er det du har råd til. Den eneste som vinner er forhandleren.

Når du ønsker å kjøpe et nytt eller brukt kjøretøy, må du sørge for at du aldri unnviker det faktum hvor mye penger du har på personen din. Du vil bare snakke om hva du synes du bør legge ned med hensyn til vilkårene og prisen på kjøretøyet som diskuteres.

Ikke overse gass kjørelengde. En bil som får god gass kjørelengde kan koste mer på forhånd, men vil spare deg penger over tid. Drivstoffbesparelsene bør vurderes ved budsjettering for en bil.

Hvis du vet hva slags bil du vil ha, og du vet hvilken forhandler du vil gå gjennom, ring dem før du går. På denne måten kan forhandleren ha bilen klar for en prøvekjøring når du kommer dit. Det vil spare deg og forhandleren tid som kan brukes til å forhandle.

Bilshopping kan få noen til å krype, men du skal nå kunne se at det ikke trenger å være stressende. Noen få trinn kan sikre en positiv opplevelse. Grøft bilkjøpende blues og sett ut for å finne bilen, lastebilen eller SUV-en som vil dekke dine behov.

Back To Top